326

Re: Київська школа зі СПАСУ

Urbeht написав:

Всем здравствовать. Смотрю на выходные все как будто вымерли. Тишина. Странновато даже. В общем встреча состоялась...

Цікаво було б поспілкуватись ще , особливо про родоводи, предків...
Після того , як трошки "перепочину" від міста...

327

бармалей написав:

Господа Я приношу всем свои извенения если кого ненароком обидел своими высказываниями.
Всем счастья удачи и мои наилучшие пожелания в работе жизни.
Привет зайцам.я выхожу из форума

Чому виходите ?
Адже вас тут ніхто не достає, не примушує "покаятись"( http://www.kaz-spas.ru/forum/viewtopic. … 4c0b39#878 ) ?

328

Упертюх написав:
бармалей написав:

Господа Я приношу всем свои извенения если кого ненароком обидел своими высказываниями.
Всем счастья удачи и мои наилучшие пожелания в работе жизни.
Привет зайцам.я выхожу из форума

Чому виходите ?
Адже вас тут ніхто не достає, не примушує "покаятись"( http://www.kaz-spas.ru/forum/viewtopic. … 4c0b39#878 ) ?

Шкода, що він не прокоментує .... Urbeht, прокоментуйте?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

329

Я не очень понял, что вы Мамай просите меня прокомментировать, выход Бармалея или утверждения Инока на каз-спасе ру?! Если выход Бармалея, то это его решение вопроса и я не в праве давать какие-то комментарии. А на заявление Инока могу ответить, что в данном случае и наблюдается зашоренность человека. Фильм Белоусова по бесконтактному бою я просмотрел, посмеялся от души. Кто хоть раз видел как работает мастер бесконтактного боя разнесёт его в пух и прах. Спросите хоть Шлосера хоть Монаха про эту театральную постановку.
Что до остальных высказываний, то человек просто не в состоянии понять о чём ведётся речь. Тут просто не чего комментировать.
Судя по тому, что вы сами Уважаемый Мамай пишете здесь на форуме в разных темах, вы и сами оперируете информацией которая Иноку просто недоступна.

Увы но Россия не будет выдавать на всеобщее обозрение системы, которые приведут человека к осознанию собственной вольности и права свободного волеизъявления, если это не одобрено правительством. Россия это империя и как любой империи ей выгодны и межнациональная рознь и оболванивание населения, подтасовка исторических данных и  контроль за всеми лидерами любых течений и направлений духовного роста и повышения самосознания человека. И если что то нельзя поставить на службу правительства, то оно будет либо профанировано, либо закрыто.

С уважением, Всегда ваш, Урбехт smile)

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

330

А ще в них є потужна зброя - "клінічєскає рабославіє" - вынос мозга обеспечен.

Востаннє редагувалося Arias (03 Jul 2009 09:30:50)

331

ну ми теж маємо "непаганий" арсенал на чолі з тупорилієм , нажаль sad

Востаннє редагувалося orlyk (03 Jul 2009 10:09:15)

332

Urbeht, якщо хочете дійсно доверсти автентичність і ефективність СПАСУ, запросіть на дружній поєдинок учасників Київського бійцівського клубу.
Наскільки мені відомо вони не відмовляють в дружньому поєдинку нікому. Також, до їх герцю можна приєднатися в Гідропарку, де вони збираються майже щовихідних. До того ж, поєдинки знімають на відео, що дасть учасникам форуму оцінити бойовий хист вашої школи.

333

Ось де можна домовитись http://fightzone.in.ua/conference/forumdisplay.php?f=4

334

так Ви ж спортом займаєтесь? ооой не спортом smile
http://www.youtube.com/watch?v=rlOjMc3U … re=related

упс, я подивився відео, молодці smile

Востаннє редагувалося orlyk (05 Jul 2009 20:13:12)

335

СПАС - мистецтво лишитися в реальному бою живим, наскільки я розумію, і тут неважливо якими техніками РБ володієш
... убити можуть (я поки що не володію СПАСОМ),

до гідропарку можуть прийти такі як я, подригатися wink

правила, за якими організовуються зустрічі у БК не має наміру когось вбивати, наскільки я оцінив, ви просто екстремально проводите час, і це дуже класно wink

Востаннє редагувалося orlyk (05 Jul 2009 23:31:33)

336

А хіба самбо не створювалося, як мистецтво залишитись живим в бою? І чи не воно пройшло неодноразові випробовування в військових конфліктах?

Дозвольтк поцікавитись, чи є якісь документальні відомості про практичне застосування так званого СПАСу? Не будемо брати до уваги віртуальні розповіді так званих учителів...

337

Я вернулся!!!!!!!!!Радуйтесь.
Что именно ты подразумеваешь под документальными свидетельствами?
Vard дружеского поединка не будет.Объясню почему-рукопашный бой по системе СПАС это прикладная,боевая система.На наших тренировках нет привычного вам спаринга,все движения выполняются в 1/3 скорости и силы,чтобы не получить травмы.Мы учимся двигаться,и решать ситуации в которые попадает человек на улице.В самое ближайшее время выложу наш фильм по рукопашке.
СПАС это не только рукопашка,это еще и целительство,магия и многое другое.
В конце хочу принести извинения за необдуманные слова Urbeht.

338

Це не до реклами самбо!!! І не  заради спору, а заради обєктивності.
Бойове самбо не менш травматична система. Там є і пошкодщення кінцівок (рук, ніг, пальців, шиї, ребер), і удари в життєво важливі органи (горло, пах, очі тощо), і амплітудні кидки, які мають на меті травмувати людину ударом об землю, вцілому арсенал мабуть чи не найбільший з єдиноборств і кожен вибирає, що йому найбільше підходить. Відповідно при створенні для потреб різного роду ЧеКістів, метою ставилося саме нанесення максимальної шкоди супротивнику...

Проте,  з часом інструктори спецпідрозділів дійшли до висновку, що в бою спрацьовує лише те, що напрацювано  в умовах максимально наближених до бойових. Причому на супротивнику який реально опирається в повну силу. Власне й тому було створено змагальний розділ самбо!
Тому на початку занять напрацювання йде майже у вашому дусі, потім більш жорстко, з часом коли підготовка покращується і починаються поєдинки, далі в спепідрозділах напрацьовувалося на "куклах" (гадаю, не варто пояснювати)...

339

А під документальними свідченнями я маю на увазі реальні досягнення адептів СПАСУ, ну, наприклад, не спортивні медалі і титули (хоча в певній мірі чому не показник, майстер спорту по боксу не найлекший супротивник), а хоча б наприклад замітки в кримінальній хроніці на манер "...послідовник СПАСу дав відсіч кільком нападникам..." Хоча, допускаю, що такі факти мені просто не відомі...
То наведіть їх!!!

340

Шановний Варже, наскільки мені відомо, тут ніхто пісюнами не міряється, крутизну свою не доводить. Принципово.
Але, якщо вже зацікавив Спас як бойова система.. то, в принципі, є люди, які тренуются - можливо й самому вийде спробувати. Достатньо трохи погуглити. Або пошукати відповідні посилання у сусідніх гілках.

Востаннє редагувалося Arias (07 Jul 2009 14:17:28)

341

Arias, про міряння... Це болісна для вас тема? Чи любите про це побалакати?

Щодо спроби самому потренуватись, то якраз і намагаюсь отримати незаангажовану інформацію про СПАС, оскільки сам є прихильником відродження козацького духу і традицій.

Не вважаю за потрібне розпалювати суперечку, але пропоную подивитись на викладачів і адептів СПАСу з точки зору дійсних досягнень, життєвих ситуацій підтверджених неупередженими джерелами.

342

Насколько я наблюдаю за теми, кто практикует рукопашные направления Спаса, их просто не интересует публичность, медали и т.д. Вы не совсем поняли Бармалея, он имеет в виду, что если напасть на спасиста то человек, которому хватило на это ума, отправляется либо на кладбище или в реанимацию. Прикладных систем достаточно много я не в коей мере не хочу принижать значение других систем. Но и Arias и Бармалей правы - ни кто не будет вам доказывать что мы круче всех. Я практически не владею рукопашкой, только научился выходить из любых захватов, Но Черников мне сказал, что прежде чем начинать учится боевушке сначала мне три месяца, по три часа в день и более, делать выкатку. И показал как. После часа такого выкатывания уже ничего не хочется. Я когда то ходил и на дзю-до, и на киокушинкай и на гермесовскую рукопашку и таки вам скажу шо там таки всё будет попроще. Про боевое самбо и джиу-джицу говорить не буду - не занимался. Чего не знаю, то не обсуждаю.

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

343

http://www.spas.in.ua/gallery/index.php … p;album=68 А хіба це не змагання?

344

а звідки скільки насилля? Чому б вам не почати з різця і дерева чи не взяти до рук глину? Займіться народними ремеслами, відкриєте для себе багато цікавого й необхідного. Козак це  охоронець, а не гопник. Охоронець чого? Він стоїть вдалині на  високому пагорбі,  жінки в лузі вишивають... а басурмани полем минають...,

А хай би їх усіх громи побили

345

Хвойде

Только когда стоишь перед гранью начинаешь понимать некоторые вещи.

Варг меня поймет тоже.

346

що краще взяти до рук глину. Не буду спорить, в мене своя думка з цього приводу

А хай би їх усіх громи побили

347

А потом берешь глину, по-новому. Они тоже по-своему правы.

348

Varg написав:

http://www.spas.in.ua/gallery/index.php … p;album=68 А хіба це не змагання?

Спасисты в перчатках smile
У нас и перчаток то никогда не было. Сколько я наших ребят наблюдаю они на руки никогда ни чего не надевают. Насколько я просматривал и в живую и в фильмах то наше направление спаса не ударное а волновое. Спас также многообразен как и наша земля. В нём есть место и гопки-спасу, и гопаку и бузе и многому другому. Потерпи немного, скоро Бармалей выложит нашу рукопашку посмотришь. А то все мои заверения будут бессмысленны.

349

Ну, що ж, чекаю на відеозапис Вашої рукопашки!
Якщо буде підстава, з радістю переконаю себе, що СПАС це практична бойова система... а там, як Бог дасть, можливо й стану в Ваші ряди...

350

"Палій як перехрестить, то амінь!" smile

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)