201

Re: Київська школа зі СПАСУ

Хочу сказати на рахунок Нечая,він не всіх бере у учні,все вирішує Дух провідник,а не сам Нечай,мабуть треба мати задатки певні(наприклад Нечай в 5 років вмів кров з судинною кровотечею зупиняти думаю-Спасівці Скульського,і інші- я певний такими вміннями не володіють,бо реальні речі і енергетика,екстрасенсорика це різне),та треба мати певні моральні якості,за словами Нечая,все робити бескоштовно.....
Скажу про бойовий гопак,як і любе бойове мистецтво воно ефективне в певній мірі,рік занять дозволить вам побити мінімом двох вашої комплекції,які правда нічим не займалися,для вулиці цього може бути достатнім,щоб не залишитися без мобілки чи з розбитою головою...Але гопак важко назвати бойовим мистецтвом скоріше це спортивне мистецтво,як бокс,тхеквандо....з правилами і не націлене на повне знищення противника....
А на рахунок зустрічі -це цікаво.....

Востаннє редагувалося Андрій (10 May 2009 19:51:45)

202

задатки треба мати нормальної звичайної людини, Дух провідник є не тільки в нього а й у всіх інших. В нього самого є персональні візитівки "мольфар", але справа не в цьому. Справа в тому що "скільки в тобі є всередині, рівно стільки є або буде й зовні". Я вбачаю що Спас і характерництво, принаймні для мене, це перш за все поведінкова стратегіяі тактика веденя життя)), якшо я не можу зупиняти кров з судинною кровотечею, то
а) постараюсь жити так щоб не отримати подібне поранення;
б) знайду допомогу ззовні (тими чи іншими методами);
г)загину від втрати крові.

Востаннє редагувалося Дід Артім (10 May 2009 19:50:54)

А хай би їх усіх громи побили

203

Андрей,а ты сам-то ты что можешь?И еще вопрос а откуда ты знаешь что мы можем,а что нет?Есть разные специализации и разные умения,зачастую утраченные.Есть вещи о которых и Нечай не имеет представления,так что Ты поступил не корректно не только по отношению к нам,но и ко всем коллегам по цеху.

204

Вибачте не хотів образити,але сказав це тому ,що сам пройшов школу Скульского,хоча і не в нього....,а хмари розганяти,і порчу знімати це не кров зупиняти....Як людина складається з тіла,души і духа такі і практики є які діють або на тіло або на душу,або на дух..У нас практики діють тільки на енергетичні тіла,да звязок цих тіл з простим тілом є ,але скажіть відверто чи можете ви реально подіяти на тіло,вашими практиками,чи може у вас настільки сильна енергетика ,що ви володієте бесконтактним боєм,чи можете ви вилікувати дитину з енурезом...- сумніваюсь....У Нечая ширший асортимент він крім всякої енергетики травник в першу чергу,а фізичне-трави діє на фізичне-тіло....
Я не вірю ,що є такі речі які знає хтось ,а Нечай іх не знає,скоріше навпаки,можливо ви володієте певними інструментами, які він не використовує це інша справа,у кожного свій підхід...,але і при цьому його підхід більш ефективний...
Якщо я не прав ,а це видно з вашого повідомлення будь ласка приведіть приклад ваших здібностей,я як "послідовник Спасу Скульского" такого нічого не вмію,або ще цього не відкрив....,а як послідовник інших " систем" дещо вмію...

Востаннє редагувалося Андрій (10 May 2009 23:28:59)

205

На счет практик могу привести несколько-постановка позвонковков голосом,убирание кисты яичников,коррекция слуха(кстати,чтобы не быть голословным эту методику можно посмотреть на сайте ТОНКИЙ МИР,раздел услуги-коррекция слуха),бесконтактным боем я владею,правда я еще учусь.Мы восстановили рецепт мази для массажа,которому приблизительно 300-350 лет,восстанавливаем системы оздоровления казачеств,восстанивливаем систему ЛЕГКОСТУП, и многое другое.Если все пречеслять и рассказывать займет много места,поэтому я и предлагаю встречу.
И еще я достаточно хорошо знаю школу Скульского,и на курсах Вам должны были хотя-бы объяснить применение различных методик на физ тело.Да если посмотришь методику коррекции слуха,выскажи свое мнение,пожалуйста.

206

Андрій, кров зупиняється звичайним джугтом. І енурез виліковується. І все інше відбувається якшо цим займаться. Справа в майстерності яка досягається практикою, а якшо це війна чи ще якісь екстримальні умови, то людина змушена знаходити максисум ефективні прості і нестандартні речі, тому що можливо не має банально умов щоб рану перевязать. Але це не суперечка в тому хто кращий, ви принижуєте цим Нечая, в нього є своя місія хранителя, те чим він володіє не для того щоб показати який він молодець. Цей шлях не для всіх, більше того, це шлях однієї людини - Нечая. Не треба блюзнірства. Справа не в тому що вміє людина, ми намагаємось повернути людині саму здатність, якою вона володіє, починаючи з того, що зрозуміти механізм,як він діє, які таємниці за цим лежать, і як потім змінюється умови, які були до того. І ми зрозуміли, що ці всі речі, які вважаються "надзвичайними паранормальними чи психокінез якийсь" - це здатності звичайної нормальної людини, тільки не хворої впершу чергу на психічні якісь речі, людина яка не перенесла якісь стресові сиуації, після яких тільки "напітся й утопітся", яким просто ніхто не переймався і ця тема була і є й досі заборонена. Але виявляється, що якшо яким-то способом людина, раптом чи не раптом, починає якось не так думать, реагувати на світ, то змінюються й самі умови реальності. Тобто зовнішній світ, який нас оточує, це не світ як такий, а впершу чергу опис цього світу в процесі певних процесів соціалізації, і якщо ви зненацька пішли на перекосяк то ви побачите вже іншу картинку. Ну зрозуміло що вам це ніхто не дозволить, бо це загрожує існуванню самого суспілства, інстиктивно вас назвуть відьмаком, язичником і повісять на дереві, якшо впіймають). Але зовсім не обовязково йти проти суспільства, можна йти в ногу з ним, разом з тим знаючи механізм переходу. І виявилось що цей механізм переходу - є бачення, ви ніколи не зможете нічого зробить чи вилікувать якшо ви не бачите куркову зону, в чому там причина і це стосується впершу чергу фізичного світу. Тобто Спас - це поєднання енергетичного зрізу сівту або світу Цілісності як ми його ще називаєм, в церкві це Бог Батько, і світу фізичного або нашого ррозірваного світу, Бог Син. В поєднанні коли Бог Батько виходить на передній план а Син слідує за ним народжується Святий Дух або Спас який є нашоє Істиною і шляхом і метою і всим всим всим. Захистом цього є характерництво. Так от цей механізм він є для всих. Вам зовсім не має ніякої необхідності ходить і всім показувать як ви вмієте воду в вино перетворювать чи ще там щось. Саме цей механізм - Спас - й використовуав Ісус Хрестос. І кожна людина до цього долучається і ніхто її не змушує пригать через лісосмугу чи співать под музику арфи й бубна в лісі біля шаманського багаття ведмедям "Ніч яка місячна". Це факірізм, Ісус ще у свій час застерігав від цього, головне щоб через все що ви робили пролягав шлях, а для цього треба розуміти, шо воно таке. Од для цього все це потрібно. Це мета, се інше засоби, яких може бути дуже багато і кожна людина чимось своїм характерна і не треба копіювати шлях Нечая, не примазуйтесь до його досконалості, до його праці, його долі, його розуміння. Знайдіть себе і ви побачите що речі ніби ті самі, але у вс свій погляд, сій шлях, своя доля. І це щастя людське, мати свою топку  в глові, своє розуміння, не ходити з протягнутою рукою всь час просити щастя в якихось школах чи на перекрестях якихось традицій. В цьому смисл характерницької науки, не в тому скільки ви можете відер горілки випить чи врогів знищить а втому що ви маєте своє особисте життя де ви хазяїн а не життя над вами. В цьому смисл всього нашого Звичаю і всієї духовності накопленої за ці роки що ми себе памятаєм. Не треба тут конкуренції по Майклу Портеру

Востаннє редагувалося Дід Артім (11 May 2009 12:22:16)

207

Mamay написав:

В українському світогляді: ПРАВДА, ДОБРО, ЛЮБОВ!!!

Віра (ліва сварга),  Правда або Лад (хрест),  Дія + Любов (Добро) = Доля (права сварга),

звідси Віра - Дія = Зло (нацизм, сатанізм)
Дія - Віра = атеїзм, безбожництво => Надію - Дію = Зло (марксизм-ленінізм)
Віра + Дія = Правда (Спас, козацьке характерництво, вільна людина (волхв))

Востаннє редагувалося Дід Артім (11 May 2009 13:14:09)

208

Xvojda написав:

своє розуміння, не ходити з протягнутою рукою всь час просити щастя в якихось школах чи на перекрестях якихось традицій. В цьому смисл характерницької науки

+ smile

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

209

Xvojda написав:
Mamay написав:

В українському світогляді: ПРАВДА, ДОБРО, ЛЮБОВ!!!

Віра (ліва сварга),  Правда або Лад (хрест),  Дія + Любов (Добро) = Доля (права сварга),

звідси Віра - Дія = Зло (нацизм, сатанізм)
Дія - Віра = атеїзм, безбожництво => Надію - Дію = Зло (марксизм-ленінізм)
Віра + Дія = Правда (Спас, козацьке характерництво, вільна людина (волхв))

Це власні роздуми, чи є джерела, якщо не таємниця?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

210

це формула перевірена через бачення. Джерел од в такому вигляді не має, бо такі речі як правда чи віра передається од людини до людини поглядом, посмішкою, казками, байками. Це з невимовного. Того воно незнищене. Можете перевірити самі цю формулу, вона діє як матиматика, увійдіть в стан віри (куди серце тягне, вправо чи вліво), почніть просто прибирать кімнату чи рубатьдрова (і через деякий час порівняйте свій стан з попереднім). А потім спробуйте поєднать Віру і слідом за нею Дійте. Тут нарооджується Мога, майстерність за якою всі ганяються. Це реконструкція, бо до нас дійшли пісні, фолклор, казки, символи, звичаєвості і так просто воно не зрозуміло. Ми реконструіруєм знання на основі цих джерел, ми це Інститут езотеричної етнології ім. Ю. Миролюбова. Те що дійшло треба розшифроувать, відновлювать, бо навіть те що збереглось отримало як де нове навіть пояснення. Чого це робим7 Бо  коли сучасна людина дивиться як стрибають через багаття чи хороводи водять, вона не розуміє і називає це відсталою шароварщиною. Ми намагаємось показати що за цим є шлях... єдине вимагаєм і від тих хто водить хороводи  розуміти що воно. Це вимога часу

Востаннє редагувалося Дід Артім (11 May 2009 13:56:41)

211

А умеющие читать, читайте Хвойду между строк. Вот один из образцов Спасовского состояния.(там где Андрию написал).

Андрею.

М-мда. Отсутствие толерантности. Агрессивность. Наверное это и есть Любовь и Добро.

212

Xvojda написав:

...Джерел од в такому вигляді не має, бо такі речі як правда чи віра передається од людини до людини поглядом, посмішкою, казками, байками.

Щирість, Щ-ира(на шляху в ирій) людина...

Востаннє редагувалося AngelSka (11 May 2009 14:23:05)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

213

щирість, вона ж праведність або святість, на всю широчінь, від лівого до правого... (козацький хрест)

Востаннє редагувалося Дід Артім (11 May 2009 14:33:07)

214

Бармалею-сайт знайшов,розділ знайшов,таку послугу не знайшов ,якщо не важко підскажіть адресу,можна в приват.....
Хвойді-Ну ви і викрутили мої слова....

215

Раздел услуги.Мазь-стр 5 п18
Коррекция слуха стр8 п 13

216

Андрій, станьте тихою водою. Струмочком в полі.. увійдітьв цей стан, розчиніться в ньому й не виходьте з нього поки він не стане для вас природним.робіть все з цього стану, завершайте все ним, все що взнаєте нове, све розчиняйте в собі через струмок в полі. Пропускайте все через нього і він вам такі таємниці відкриє що не вистачить на все життя, ле головне ви загасивши внутрішній шторм почнете "бачити життя" довкола. Без струмочка вам займатися Спасом заборонено), а якшо не підходить струмочок,закопайтесь в могилу), теж помагає, знімає надмірну чутливість. Займіться такою внутрішньою практикою, стали струмочком, подумали про Нечая,про бармалея, оп.. вибило, значить тут увас прорив. Зупиняєтесь знову входите в стумочок і знову думаєте про бармалея і поступово по відчуттям поки думки про бармалея не будуть заважати протікати вашому струмочку,і так все життя).

217

Xvojda,огромное мерси.Если можно по подробнее об институте и его проблематике,в каком направлении двигаетесь.

218

Xvojd-о , якщо є якийсь доступ до архівів Міролюбова , чи можна перевірити(знайти цей сказ) посилання автора цієї статті - http://www.radosvet.net/velemudr/643-ro … zakov.html 
("...А в сказе опубликованном Ю.Миролюбовым прямо указывается на божественную родословную казаков:

Казачий сказ.
«Когда то, в седую старину породил небесный батька ...") ?

Бо в мене воно викликає сумнів(не зустрічав у Миролюбова) як і інша інформація(за винятком можливо деяких речей з легенди про Оленя).

бармалей написав:

На счет практик могу привести несколько-постановка позвонковков голосом,...коррекция слуха...

бармалею , а хто ви за спеціальністю (чи пов`язана вона з акустікою) ?

219

Общая-целительство,специализация-мануальная терапия и все связанное с ней

220

А с акустикой конечно связано,наложение звуковых колебаний на физ тело.

221

Упертюх, перевірив, до Ю. Миролюбова, Супойський перказ не має ніякого віношення, а Козачого Сказу взагалі немає. Єдине, що Супойский переказ був презентований, здається разом із працями Миролюбова й Велес Книгою зокрема на першому Бутті, коли його проводив ще Перегінець в рамках Фонду, там був тоді і Чумаченко. Можливо автор посилання був там і сплутав кому належить Переказ. Ч. буде на наступному тижні, приходьте з дружиною)

Бармалею, проблематика - історія, етнологія, українська духовність, езотерика, стародавні рукописи. Мета - становленя сучасної української духовності  на основі вивчення езотерчних підвалин світоглядних позицій оріїв та козацького характерництва як найяскравішого прояву Старого Шляху (Звичаю).
Якшо коротко - повернути людині Шлях

Востаннє редагувалося Дід Артім (12 May 2009 20:46:45)

222

Огромное спасибо.Рекомендую прочитать книгу 72 боевых исскуства апокалипсиса ИОНА ПРЕДТЕЧИ.В этой книге описаны методики подготовки мастеров рукопашного боя,в очень короткий срок.

223

Бармалею-Дякую,знайшов почав дивитися,доволі цікаво,більше скажу коли додивлюся до кінця.Але до  мене звертається багато людей з порушеннями вестибулярного аппарату,та псевдоглухотою(невротичною),і ця методика мабудь не допоможе... а переважно я  рухають теж як і ви у напрямку проблем хребцевих та інших суставів,і мені хотілося більше взнати про звукову дію на хребці,знаю багато методик(молоточком,банками,ПІР,імпульс,тракція,дефано..),а про таке вперше чую,можна докладніше...Згадав -знаю одну звукову,яка виконується самою людиною вправа "Свирель" з Славянской здрави,часом ваша методика не щось подібне?

Востаннє редагувалося Андрій (12 May 2009 23:26:13)

224

ОДно из направлений данной методики-непосредственное влияние на вестибулярный аппарат(посмотри строение внутреннего уха):во внутреннем ухе находятся ампулярный гребешок(сенсорный орган,реагирующий на движение),эндолимфа(вязкая жидкость реагирующая на движение головы),Эллиптический мешочек(большая камера,составная часть преддверия,В ней находится пятно-сенсорная бляшка) свечи определенным образом воздействуют на эти органы и производят необходимую коррекцию.Также снятие внутричерепного давления и другие вещи.

225

Тю, а я думал - берешь свечу и снимаешь это все(а за одно и все остальное), а оказывается тут целая методика, ну, почему бы и да.