Тема: Відображення форуму
Цей двигун може показувати коментарі "деревом"? Якщо так то я не знайшов де це налаштовується

Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Цей двигун може показувати коментарі "деревом"? Якщо так то я не знайшов де це налаштовується

очевидно, ні.. тре шукати доповнення, якщо вони існують
Шановний Богдане, скажіть що коїться з часом повідомлень? виставлений час + 02 за грінвічем тут не справцьовує. Чи я роблю щось не так?
виставляємо +7 до основного часу... Сервер за американським часом працює...
Точніше -7. Для України тре виставляти часовий пояс -11
Точніше -7. Для України тре виставляти часовий пояс -11
А мені для співпадіння часу довелося поставити +9
Я неправий? ![]()

ну ненаю... тре дивитись..
очевидно, ні.. тре шукати доповнення, якщо вони існують
Доповненя є.. і подібний мод теж я .. я його бачив роки два тому коли грався с цим двигунцем форуму! Але де я бачив я не пам'ятаю
якщо згадаю або знайду дам посилання!
Привіт. Мені би хотілось бачити якісь спільноти,щоб не так часто стикались такі неуки як я і професорський склад. Бо можливе розкриття душі співрозмовника лише в співтоваристві,а не на ,,вокзалі". Дякую,громадо,за увагу.
Привіт. Мені би хотілось бачити якісь спільноти,щоб не так часто стикались такі неуки як я і професорський склад. Бо можливе розкриття душі співрозмовника лише в співтоваристві,а не на ,,вокзалі". Дякую,громадо,за увагу.
Тут не так багато користувачів щоб створювати спільноти, бо друге - спорідненість духовна то більше індивідуальне поняття.. Ненаю як то мона організувати.. можна створювати закриті форуми для певних груп але чи доцільно ділити людей на касти.. Часто це призводить до сварок і протистоянь
Тут не так багато користувачів щоб створювати спільноти, бо друге - спорідненість духовна то більше індивідуальне поняття.. Ненаю як то мона організувати.. можна створювати закриті форуми для певних груп але чи доцільно ділити людей на касти.. Часто це призводить до сварок і протистоянь
Закритих форумів — не треба

Був вже один.. я його витер
Богдане, я про Скарби. Пам"ятаєш ролик про Трахтемирів? Так у Шевченка у вірші "Сон" згадується про Трахтемирів. Але ти мабуть знаєш)
Ага.. я шось таке чув.. недарма.. Потужна місцина..
В мобілці, повідомлення займають тільки половину дисплея?????
Адмін, онови форум до версії 1.3 !!!!
Сенс?
Можливо в мобілці буде світитися на весь дисплей, або все таки підправ шаблон.
Bogdan, вишли мені теку /style/ з двигунця форуму, я його в себе поюзаю.
Востаннє редагувалося Світломир (16 Feb 2010 10:27:31)
На весь дисплей не буде бо шаблон побудований так, що блок з аватаром та додатковою інфою сталий по ширині.
Bohdan, це тільки один такий поливинчатий форум, він неправильно написаний.
Вишли мені теку по пошті, я його відкоректую, в мене двигун стоїть на компі, правда 1,3, та нічого на шаблон це не впливає.
це абсолютно стандартний шаблон відповідної версії. можна знайти на офіційному сайті.
Розділ у Світлиці: "Характерництво та сучасність" був би доречний, після: "Історія, легенди, згадки про характерників".
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися