Будь-які влучання заряду мають знаковість. І це може бути як позитивна, так і негативна причина.
Мені розповідали випадок, коли група з 10-15 чоловік поїхала на ніч з табором в Пирогів. Там отаборилися на березі невеличкого озерця, поруч з місцем, де колись був цвинтар. Сиділи біля вогнища, пили та відпочивали. Опівночі зібралися хмари, почало страшенно гриміти і блискати, але без дощу. Народ перелякався і не знав, що робити, адже гроза була дуже незвичайною. В якусь мить одна спритна жіночка ніби "включилась", підійшла до вогнища і полила туди вино. За кілька хвилин усе стихло, ніби нічого й не було.
Що відбулося? Незнайомі люди прийшли на місце, де було багато померлих (і не тільки) духів, не привітавши їх почали "гульбанити". Духи не зрозуміли хто вони і що тут роблять, почали обурюватись. Невеличка пожертва за участі вина і вогнища їх втихомирила.
Наші давні предки знали про ці звичаї і якщо приходили на особливу територію, проводили відповідні обряди вітання та пожертви.
Зі мною взагалі був цікавий випадок.
Восени 2007 року я відпочивав в таборі поблизу річки Десна. Вранці поїхав зі знайомими на берег річки просто перед грозою. Гриміло і блискало трішки в стороні, я стояв під парасолею просто на березі, дивився як хлопці рибалять. На дерев"яній ручці парасолі був вгвинчений шуруп до центральної металевої опори. В якусь мить через цей шуруп мене вдарив невеличкий електричний розряд. Це мене ніби "пробудило" і "включило", злегка перелякався і почав ховатися в машину. Вже потім знайомі казали, що блискавка влучила в землю біля мене і частина її енергії потрапила на верхівку парасолі. А вже за кілька тижнів в моєму житті пішли зміни і почалася ніби "нова смуга".
У Всесвіті нічого не відбувається просто так. На все є своя причина і наслідок.
Востаннє редагувалося Козак заставний (10 Mar 2010 00:17:35)
"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"