Юрій Батулін: «Хочеш жити – опануй науку про здоров’я, а не лікування» http://www.harmony.com.ua/text_ua.php?id=1113
" .. Система повинна бути збалансована спочатку в голові: правильне ставлення до природи, до себе, до дійсності. Потім у тілі: змінене харчування, очищення організму, відновлення порушеної рівноваги з природою (баланс)... Медицина майбутнього починатиметься не з фізики людини, а з психіки. Без психолога рак невиліковний, це доведено дослідницькою практикою. Шкода, що в онкоцентрах з хворими психологічно не працюють.
... Медицина майбутнього починатиметься не з фізики людини, а з психіки. Без психолога рак невиліковний, це доведено дослідницькою практикою. Шкода, що в онкоцентрах з хворими психологічно не працюють.
– Недавно я купив книгу «Люди і демони», автор – священик Родіон, ці працю благословили двоє церковні ієрархи. У книзі стверджується, що всі екстрасенси, біоенерготерапевти, знахарі, цілителі – від сатани, церква їх не визнає категорично. А хто ж у такому випадку Ісус Христос, пророки, апостоли, святі як не біоенерготерапевти? Якою є Ваша точка зору з цього приводу?
– Моя точка зору з цього питання викладена в книзі «Енциклопедія самозцілення» на прикладі цілительської діяльності Христа.
Від постулату священика Родіона (всі екстрасенси і біоенерготерапевти – прояви диявола) віддає середньовічним єзуїтством. Церковникам легше, вони догмами оперують. Так вкорінилося з моменту появи перших релігій.
Вони відмахуються від очевидного: енергетика людини – частина Природи. Хто наділяє нею людину? Бог.
Справа Бога, кому дати більше енергії, кому – менше, але ніяк не служителя, котрий нічим не відрізняється від простих смертних. У магазині енергія не продається.
Якщо Бог наділив конкретну людину підвищеними здібностями, значить, так треба. Як можна говорити, що це від диявола? Диявол не наділяє можливостями і здібностями людину, наділяє Бог, який дає людині життя.
Зрозуміло, що церковним діячам не хочеться мати конкурентів у лікуванні хворих, але вони повинні бути більш увічливими до енерготерапевтів, бо мають справу не з дияволом, а людиною. Причому вельми освіченою. Заради Бога, лікуйте.
Папа Римський проголосив, що Ватикан дозволяє, щоб у церквах «виганяли бісів». Але яке за цим підґрунтя? Поширюється це на католицькі храми, тобто прибуток від лікування повинні одержувати саме вони. У православних церквах давно вже, образно кажучи, ганяють бісів в усі боки.
Нікому не хочеться віддавати владу над людиною. Це вічна боротьба.
Ісус Христос жодного захворювання не прибирав ліками.
Згадайте, як він одного разу йшов, а сліпому сказали, що, йде той, котрий усе може. Сліпий попросив: “Господи, допоможи мені”. Ісус зупинився і запитав: «Віруєш?» – «Їй, їй, Боже вірую». – «Тож буде тобі по вірі». Він простягнув руку, торкнувся ока сліпого і той прозрів. І таких прикладів десятки. У 80-х, перелопативши купу релігійно-філософських джерел, я написав роботу про лікування хворих Ісусом Христом. Усі Його дива – біоенергетичні. Не даремно американці називають Христа екстрасенсом номер один. А в нас?
На синоді в радянський час людей, наділених енергією, оголосили шарлатанами, шахраями тощо. А ці люди рятували хворих. Гріх так ставитися до обдарованих Богом добродіїв.
З появою телепередачі у Росії й Україні «Битва екстрасенсів», критики притихли. Напевно, соромно стало за минулі образи.
Я свої можливості знаю. При необхідності можу «дістати» людину на окраїні Києва й в Америці. Але не збираюся це комусь демонструвати. Цінителями моєї енергії визнаю тільки хворих. Задовольняти ж цікавість невіруючих у паранормальні явища принизливо.
Якщо людина одержала зверху можливості-здібності, вона повинна їх використовувати гранично морально. У цьому «сіль» впливів. У природі діє закон парності. В ній немає нічого однополюсного.
Коли церковники переконують парафіян: «Екстрасенси від бісів, вони роблять погано», їхніми вустами говорить почуття конкуренції.
Серед моїх знайомих чимало ефективних священників-біоенергетиків. Але, працюючи в Росії, мені доводилося пояснювати механізм їхньої омани.
Ви що, при роботі з людиною не можете зробити погано? Вам природа дала винятково позитивну частину енергії? Такого не буває. Вам дано сан за місцем вашої служби, який зобов'язує вас впроваджувати догми. Мені сан не дали, але Бог дав можливість врятувати себе. Сильніший, досвідченіший той, хто знайшов шлях власного порятунку, а потім почав його передавати іншим людям.
А шарлатанства в нас досить, як у політиці з економікою, так і в медицині з цілительством. Церква – не виняток. Це життя. І, повторюю, боротьба за владу.
Тому про Ісуса Христа ви правильно згадали.
І Анатолій Кашпіровський, і Григорій Грабовий повинні були зробити належні висновки з життя безсрібника Ісуса Христа. Унікальні природні можливості даються людині для того, щоб допомагати стражденним людям безпосередньо, а не розтрачувати їх у сферах, де деформована моральність. Біоенергетика – це вібрації тонкого найделікатнішого плану.
Талановитий вчений в царині природознавства Грабовий забажав стати президентом Росії, а потрапив за ґрати. Забув долю Христа. Сильних боялися раніше, бояться і тепер.
Обманювати народ не можна ні в церквах, ні в держустановах, ні лікарям, ні журналістам. Народ беззахисний. Хто дає людині правду, одержує задоволення, через позитивні енергетичні вібрації. Неправда повернеться чорною інформацією. Карма для всіх однакова.
Усвідомивши все це в ході боротьби за земне існування, я не хочу робити погано, щоб мені не було гірше. При будь-якій можливості намагаюся допомогти людині, чим можу.
Вище згаданій дівчині з пухлиною зробив усе, що від мене залежало. Ми добралися до істини, тепер вона виконує програму, а можна було б поставитися до неї стандартно: «Ось тобі трави, пий». Це неправильно.
Трави впливатимуть на її «матерію», а суть у «високому ризику розвитку неконтрольованих процесів». Це з галузі психіки, спадковості. Цього ніхто не зніме, крім неї самої. Але в хворої немає необхідних знань. Її треба навчити, як це робити. Потрібен перший поштовх, у вигляді біоінформаційного впливу, щоб зняти комплекси (страх бабусиних чарів, страх пухлини тощо). Придасться і церковна медитація. Після цього по справжньому запрацює і спеціальна програма на основі нейро-комп’ютерних технологій. Програма – безлікарська, медицині не вигідна.
– Не хочу лізти до Вас у душу, одначе запитаю, які у Вас взаємини з Богом?
– Ви, журналісти зобов'язані лізти в душу, а ми повинні відкривати її перед вами, якщо бажаємо бути відвертими перед читачами. Не ви, то хто?
– Отже, які у Вас взаємини з Богом?
– Прямі: я – Бог. Без посередників.
Моє завдання, як психолога, працювати на роз'яснення догм. Неважливо яких: урядових, церковних чи корпоративних. Це, я вважаю, правильний шлях стосовно людини, тим паче хворої. "