1

Тема: Роксолана

Упертюх, на наведеному вами прикладі про Роксолану http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/ … is.278..20
  можна дійти висновку, що сила чарівниць передається із покоління в покоління.
Роксолана привернула увагу своєю піснею, що дало їй змогу в подальшому фактично володіти османською імперією. Тепер на Євробаченні Україна має одне перше та два других місця за короткий строк участі на цьому конкурсі. Учасницями від України були жінки, ну майже 3 жінки:) В недалекому майбутньому якась українка буде також фактично володіти імперією.
Декілька століть тому, турки (і не тільки) завойовували багатства силоміць. Тепер це трансформувалось в інші види скритих війн. Українки попадають в сексуальне та трудове рабство через ЕКОНОМІЧНИЙ обман та за власною СВІДОМОЮ  згодою. Подібна ситуація із чоловіками.
В наші часи ведеться подальша боротьба за ресурси різними країнами світу. Україна втрачає свої людські ресурси. Причин є багато, але ИМХО найбільше можу виділити дві: свідому та економічну.
Свідомість. Щоб повернути у правильне русло свідомість українців існує багато інструментів. Одним із інструментів може бути українська пісня. Сила українців знаходиться у їх пісні, яка може вплинути на становлення світогляду сучасної української молоді. 
Економіка. Інтереси до фінансового збагачення та свідоме моральне багатство не збігаються в наших реаліях (майже не збігаються). Економіка та свідомість повинні йти паралельно. В наше фактичне сьогодення егоїстичних олігархів та байдужих політиків є тільки один вихід. Це досягнення фінансової незалежності СВІДОМИХ людей. Аморальні олігархи та політики вже ніколи не відродять українську культуру, щоб наші співвітчизники(співвітчизниці) СВІДОМО не попадали в трудове та сексуальне рабство.
Для  досягнення фінансової незалежності потрібно відкривати нову тему.

Востаннє редагувалося Козак (01 Jun 2008 22:04:26)

2

Re: Роксолана

Козаче,дуже цікаві роздуми(про пісні, про нову тему для  досягнення фінансової незалежності) . Дякую.
Як що пофантазувати,помріяти то на мене ідеальний варіант був би щось на зразок зеленого туризму - живеш у селі на природі (бажано по характерницькі), вирощуєш чисті,натуральні продукти , а до тебе приїджають ,щоб покуштувати ці продукти ,підлікуватись,подивитись 
"фокуси" і т.п. І за це все тобі ще платять грощі big_smile  .
А як що серйозно , то поки не знаю(про нову тему( бажано пов`язану з піснею)).
Що до "...сила чарівниць передається із покоління в покоління.." , то по моїм припущенням( не фаховим спробам теоретичних розрахунків у генетиці) генотип жінки , при певних обставинах , може повторитись у четвертому(пра-пра-бабка),шостому, восьмому і т.д. поколінні за умови , як що у неї буде мінімум один син і одна дочка , "гілки" яких зустрінуться у майбутнему. Для чоловіків намного важче ,у них потрібна зустріч трьох певних "гілок".(Це тільки генотип , для "повного" "повтору" цього замало, наприклад рідні брати, чи рідні сестри теоретично мають однаковий генотип , а як часто дуже відрізняються  sad  ).

Востаннє редагувалося Упертюх (01 Jun 2008 23:23:48)

3

Екологічно чисті продукти це добра ідея. В Європі продукти діляться на екологічно чисті та не екологічно чисті. Екологічно чисті продукти цінуються, мають свого покупця та немалі прибутки. Так історично склалося , що населення України має генетичні здібності для ведення сільськогосподарського виробництва. Навіть старенькі дідусі та бабусі, які мають переважну більшість в селі могли б зайнятися цією справою, якщо все було б правильно організовано.   
Проблема для України лежить в тому, що екологічно чистих зон замало, де можна вирощувати екологічно чисті продукти. Проблем багато: Чорнобиль, території промислової забрудненості, забруднені грунти та води.
Правда є ще екологічно чисті території з якими можна вийти на європейський ринок.
Для виходу на внутрішній ринок не потрібно обов"язково вирощувати екологічно чисті продукти. Такі нажаль реалії. Тай низька платоспроможність населення є завадою для розвитку цього виду діяльності. Хоча у великих містах знайдеться покупець на такі продукти. У такому випадку бажано жити неподалік великих міст.
Думав я вже  Упертюх про подібну ідею. Доповню я трошки вашу ідею та мою. У селі можна поєднати вирощування екологічно чистих продуктів та сонячної енергетики. Вирощувати у парниках екологічно чисті овочі або фрукти, можна квіти. Парники потрібно обладнати сонячними панелями, щоб зменшити собівартість продукцію у довгостроковому періоді.

Повернусь до теми українських пісень та генетичного дерева. Яно, як у вас із голосом? Я шуткую:)

4

Один мій знайомий хоче обладнати свій приватний будинок сонячними батареями.
Каже, що найвигідніше самому привезти з Польщі.
Батареї кріпляться на даху замість листів покрівлі (металочерепиці чи ін). Це коштує біля 10 тис у.о. (мінус вартість зекономленого покрівельного матеріалу).

5

рекомендую поставити вдома фільтр Амвей, 5000грн. зато купуєте раз а потім треба тільки картрідж мінять - 600грн, десь на рубежі 5000л води. Фільтр справді класний

А хай би їх усіх громи побили