76

Re: Вибори Президента - 2010, точка зору характерникив

Останнім часом приходить думка походить на стрельби.

А хай би їх усіх громи побили

77

ПРороцтво!!!!!
http://pravda.com.ua/news/2010/03/31/4902114/

Мушу визнати, Яник вигідно відрізняється на фоні того гадючого еурокодла.
Мене розпирає Гордість! smile)))

78

Arias написав:

ПРороцтво!!!!!
http://pravda.com.ua/news/2010/03/31/4902114/

Мушу визнати, Яник вигідно відрізняється на фоні того гадючого еурокодла.
Мене розпирає Гордість! smile)))

Йожик Пузік , нове (характерне політичне) псевдо (як стеців-герман) ?

Востаннє редагувалося Упертюх (01 Apr 2010 17:24:45)

79

Оце вже давно хотів торкнутися ось такої теми... теми пророцтв чи псевдопророцтв (провокацій або спланованих акцій які безпосередньо пов"язані з виборами...)... а розпочалось це все ще, у давні часи революції smile... розповідає мені знайомий який їздив тоді до Києва :  - Їдемо на революцію в Київ... по дорозі зупиняємся в якогось дідуся, перепочити... і той розповідає...
- Ну ви хлопці не переживайте... Ющенко переможе, але буде при владі всього два роки.. (що він мав на увазі невідомо)... але каже, не поспішайте бо до Києва довезете труп....
(ну якби так і сталось)... по дорозі вони підібрали чоловіка який потрапив в аварію... до Києва він не дожив... ну товариш мені не брехав, але  таких історій я ще тоді чув декілька... щось тут було неладно... але якщо акція була спланована то дуже добре і вдало реалізована... впринципі усе реально... ніхто ж не розбирався що то була за аварія, і куди той труп потім повезли... і чи взагалі то був труп... і тд... але певна пропаганда (ну якщо це була вона, бо тут судити важко...) відбулась... інформація була запущена... хоча можливо це була і правда... насторожило те що таких історій було декілька... і це або народна творчість або... ??

Але менше з тим... схожі речі почались повторюватись і на цих виборах... а точніше після них... принцип той жеш... тільки особи інші..

Один молидик пише... я захожу в тролейбув в Києві і тут якийсь чоловік починає розповідати свої пророцтва... Тобто.. Яник таки стане президентом, але через якийсь час його вб"ють... на підтвердження своїх слів той чоловік каже, що через декілька зупинок в тролейбус зайде жінка з дитиною які теж потрапили в аварію...
Але найцікавіше полягає в тому, що такі історії непоодинокі... якось син приходить додому і розповідає мамі... оце відбулась щойно ось така і така історія... ділиться враженнями.. а мати відповідає
_ як це може бути, бо я точно такуж історію чула вчора... smile

І хто його знає де воно правда... або в нас в країні масово почали виявлятись провидці або хтось гарно маніпулює масами... можливо якась з історій і була правдою, а усе інше народ роздув - теж варіант...

у кого які думки з приводу..

80

Чули таке..

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

81

Я, коли перший раз почув подібну історію, в мене, ледь, сльоза не навернулася.
І так шкода стало: невже Хвёдоровыча уконтропупят?

82

Це ж треба!..
А я чула  такий варіант пророцтв - від знайомої, яка їхала у маршрутці десь з Тернопольської області до Львова .. І їхала у тій маршрутці одна бабулька, яка те ж саме казала - януковича виберете.. Але ви не переживайте, він довго не буде .. - Всі дивуються... а вона каже: "За нами ще одна маршрутка їде, там щойно жінка померла". І справді, їде за ними маршрутка, тоді  раптом обганяє їх і сигналить... там справді померла жінка.. Народ в шоці, дивляться за тою бабулькою - а її і слід простив, - вийшла непомітно..

- Гарно працюють бабульки з дідульками))

Востаннє редагувалося Яна (02 Apr 2010 10:50:16)

83

Битва за Землю відбувається "на небесах". wink

84

smile))))
http://www.pravda.com.ua/columns/2010/04/2/4904164/

85

winkехххх... етот дєнь побєди...   але Яник продався... уже не міг домовитись smile, щоб на взаємний знак дружби..:)... наших 69 бандерівців пройшлись на офіційному параді в Москві... smile

86

Перемістив сюди: http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=398

87

Ще невеличкий штришок("патріотизму" і "захисту" національних інтересів), чому так поспішають: здати український газопровод, під великі кредити його "модернізувати"(мабуть щоб більш не мав можливості працювати в зворотньому напрямку, як взимку 2009, для народу України), викупити(побільше і надовше) російський дорогий газ...
Чому швиденько прибрали Качинського, щоб вся влада опинилась у Туска(польського Януковича) -  http://ej.ru/?a=note_print&id=10021 :
"...Ответ на этот вопрос легко даст тот, кто прочтет The Wall Street Journal за 8 апреля 2010 года – то есть на следующий день после посещения Путиным и Туском Катыни.

«Вся газовая промышленность Польши и спецпредставитель США по вопросам энергетики собрались на конференцию по сланцевому газу, спонсорами которой выступили Chevron, ExxonMobil и Halliburton. Газовые гиганты США начнут разведочное бурение сланцевого газа в Польше в ближайшие несколько недель. В случае их успеха энергетика Польши, ее экологические проблемы и даже внешняя политика могут полностью измениться».

Вот, собственно, ответ на вопрос. Вся новая имперская политика России строилась на том, что у нас есть наш мирный Газпром, и мы трубу нашего мирного газопровода воткнем полякам в то же место, что и украинцам.

А весной 2010-го в Кремле резко поняли, что сланцевый газ покончил с мирным газопроводом и что, если не принять мер, то, возможно, это Польша будет экспортировать газ в Европу(и Украину?). И что руководство Польши надо срочно переманивать на свою сторону, потому что вопрос о добыче сланцевого газа в Польше – разумеется, политический и очень сильно зависит от того, какая партия выиграет следующие выборы..."

http://www.nr2.ru/economy/277873.html

Востаннє редагувалося Упертюх (04 May 2010 20:53:14)

88

Дякую, Упертюх, це те, що я шукав.

89

Якшо дивитись, то Туск і Путін знали про подію завчасно.

Востаннє редагувалося Дід Артім (04 May 2010 14:46:11)

90

Класно. Молодці. Так тримати. Що у нас іще не продано? wink

91

Я б це назвав збуття карми. Такими темпами до 2012 року таки дійсно в космос доведеться летіти wink Ви тільки подивіться в їхні щасливі очі. smile до речі якщо дивитися на характер подій в тіні, то нічого страшного нема. При певному підході, ми можемо отримати свої дивіденди. І Росія нічого не зможе нам зробить. Навпаки ми будем впливать на них. Гірша ситуація завислості, невизначеності й тупості. В такому випадку впливають на нас. Хто не має вузьких місць, які треба захищать, той неуразливий в силу простору для маневру, вільного польоту, незаангажованості і навіть творчості. На жаль, наша зашкарублість, передбачуваніст, при якій не знаєм на що здатні, призводить до того, що нами грають всі, кому як не заманеться.

Востаннє редагувалося Дід Артім (04 May 2010 19:05:30)

92

Завтра у Києві відбудеться засідання ініціативної групи із створення Громадського комітету порятунку України (ГКПУ), куди «наполегливо запрошуються» лідери усіх «без винятку партій, великих та малих, які представлені в опозиційній частині Верховної Ради».

http://www.unian.net/ukr/news/news-375370.html

Востаннє редагувалося Яна (04 May 2010 21:10:27)

93

Яна написав:

Завтра у Києві відбудеться засідання ініціативної групи із створення Громадського комітету порятунку України (ГКПУ), куди «наполегливо запрошуються» лідери усіх «без винятку партій, великих та малих, які представлені в опозиційній частині Верховної Ради».

http://www.unian.net/ukr/news/news-375370.html

Уже засідали. це 20 письменників більш старшого віку, серед них Левко Лук*яненко, Яворівський..., по "традицій" застрягли на дві години на обиранні голови, на що Лук*яненко сказав, оскільки кожен дуже хоче бути головним, будемо головувати по черзі...

Востаннє редагувалося AngelSka (05 May 2010 19:21:32)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

94

Xvojda написав:

При певному підході, ми можемо отримати свої дивіденди. І Росія нічого не зможе нам зробить. Навпаки ми будем впливать на них. .

Як завжди,  може статися не так, як сподіваються.

Про історичні факти я не буду згадувать, тому що історія вчить - що вона нічого і нікого не навчила!

95

Чекайте що вор щось віддасть. А взагалі кооперуавання з Росією це дуже добре. Азія зіштовхнувшись з Європою і народили Україну. Соборність, центризм. Суть України. У всіх свої проблеми. Якби ми не так вальяжно розтягнулися і лежали на перехресті світів, то помитили б варіанти розвитку подій. Ми вже пройшли через усе через шо можна пройти. Що може нас зупинити? Російські памятники? Російська мова? Чи російський газ? Старішаємо. Нас зупиняє не ворог, нас зупиняє внутрішня упередженість, що бачте нас потурбували. Більше того слід взагалі обєднатися з Росією і розвивати економічні питання з Європейською Росією. І велике питання хто кому б розуму вставив. Козак рожден не на те щоб одбиваться. Як влучно сказав з цього приводу Голова криворізьких літераторів В. Стецюк, "Євросоюз є велика фікція. Припорошена попелом Ісландського вулкана і повита жалібними стрічками польської трагедії. Він досить комфортно почувається на лаврах свого незворушного самозадоволення. Але ж вулкан вже прокинувся...". Як казав Нестор Іванович (а це з часом все більш актуально), "бий красних поки не побіліють, бий білих поки не покрасніють". То чому не спробувати?

Востаннє редагувалося Дід Артім (06 May 2010 16:44:47)

96

Упертюх написав:

... в Польше – разумеется, политический и очень сильно зависит от того, какая партия выиграет следующие выборы..."

http://focus.ua/foreign/130159 :
"Кандидат в президенты Польши от правящей партии «Гражданская платформа», спикер Сейма Бронислав Коморовский побеждает на президентских выборах...
По данным ГИК, обработаны данные с 95,01% избирательных участков, за Бронислава Коморовского проголосовали 52,63% избирателей, за лидера партии «Право и справедливость» Ярослава Качиньского - 47,37%..."
hmm

97

Обама, паскуда, здав і Україну і Польщу...
Наступними будуть прибалти...
В звязку з цим цікавою є позиція Лукашенка.

98

Xvojda написав:

В третьому кварталі очікується підйом в економіці. Починаємо просирати й 21 століття.

"Вже почалося" цікавий документ  про  "підйом":    http://213.251.145.96/cable/2010/02/10KYIV278.html

99

Президент - вор на доверии. Он не отвечает. Я не хожу на выборы.

Vivere est militare