1

Тема: Чи безпечна "імунізація" (прививки)?

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію» http://sd.org.ua/news.php?id=14421

" ...
П: Ви вважаєте, що людям повинне бути надане право вибору, щепитися чи ні?
В: На політичному рівні — так. На науковому рівні — людям потрібно надавати інформацію, щоб вони могли зробити правильний вибір. Легко сказати: "Вибір — це добре". Але якщо вся атмосфера просочена брехнею, як ви можете вибирати?...

П: Якщо щеплення дійсно шкодять, навіщо їх використовують?
В: Перш за все, тут немає ніякого "якщо". Вони шкодять. Важче відповісти, чому вони шкодять там, де, здавалося б, шкоди від них бути не повинно. Потрібно, щоб було проведено відповідне дослідження, але його ніхто не проведе. Дослідникам треба спробувати створити якусь карту, схему, що точно показує, що роблять вакцини з тієї миті, як проникають в організм. Такого дослідження досі не робилося. Що ж до того, навіщо їх використовують, то ми можемо просидіти тут два дні в дискусіях на цю тему. Як Ви неодноразово говорили, різні люди, на різних рівнях системи, мають свої власні мотиви. Гроші, страх втратити роботу, престиж, нагороди, просування по службі, помилковий ідеалізм, бездумна звичка і так далі. Але на найвищому рівні цього медичного картелю щеплення цінуються найвище, тому що вони ослабляють імунну систему. Я розумію, що в це важко повірити, але це правда. На вищому рівні медичного картелю людям не прагнуть допомогти, але тільки пошкодити, ослабити. Убити їх. Колись я мав довгу бесіду з високопоставленою особою в одній з африканських країн. Він сказав мені, що знає про це. Він сказав, що ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію. Існує, назвемо це так, підпілля в Африці, в якому державні чиновники щиро прагнуть змінити долю бідняків. Мережа цих людей знає, що відбувається. Вони знають, що щеплення використовувалися і використовуються для руйнування їх країн, готуючи їх до завоювання силами глобалізму..."

підбірка статей про небезпеку вакцинації  http://sd.org.ua/news.php?id=14291

Востаннє редагувалося Яна (06 Nov 2009 16:39:55)

2

Re: Чи безпечна "імунізація" (прививки)?

Ще тут можна почитати
http://www.homeoint.org/kotok/privivki.htm

3

Бог створив Людину досконалою. Тобто, людина від народження має все, що потрібно для нормального життя. А тут дехто, значить, мудріший від Творця - то щось обрізає, то вакцинує..

4

Та нічого, люди майбутнього* молодечо прорвуться через це,  чомусь тільки очі сильно повужчають, але то нічого, потім і з очами налагодиться, бо об*м черепу буде такий, що здалеку видно, а ще вони світяться зсередини і поширюють духовне світло навколо себе  big_smile yikes : http://sd.org.ua/news.php?id=17778

Востаннє редагувалося AngelSka (19 Nov 2009 12:43:23)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

5

Біл гейтс, його "євгеніка" та  "благодійність" і новітні форми регулювання чисельності населення http://oko-planet.su/politik/politiklis … -dlya.html Контрацепція від ГМО і тощо.

Схоже що той піар з гриппом і вациною - була схожа спроба, зі згоди керівників країни.

Основатель Microsoft и один из богатейших людей в мире Билл Гейтс, имеющий имидж благостного филантропа, используя свои миллиарды через свой (освобожденный от налогообложения) "Фонд Билла и Мелинды Гейтс", занимается решением проблем заболеваний и нехватки продовольствия в Африке, а также борется с нищетой. На недавней конференции в Калифорнии Гейтс приоткрыл завесу над почти неизвестным аспектом своей благотворительности — снижением численности населения, или другими словами — евгеники. Теперь, если мы действительно сделаем большую работу по новым вакцинам, здравоохранению, услугам в области репродуктивного здоровья, мы уменьшим его, возможно, на 10 или 15 процентов

Почему вообще они раздают вакцины в развивающихся странах? Пандемия была отменена в большинстве частей мира. Наибольшую угрозу в бедных странах сейчас представляют сердечные и сердечно-сосудистые заболевания, а вирус фигурирует в нижней части списка. В чем медицинская причина для пожертвований 180 миллионов доз?"(6) Кроме того, грипп является незначительной проблемой в странах с обильным солнцем, и выяснилось, всеобщая “новая большая чума H1N1" была самым умеренным гриппом из письменной истории.

Фармацевтические производители вакцин молчат об огромном ущербе для здоровья детей вакцинации, включая аутизм и многочисленные нервно-мышечные деформации, причиной которых являются токсичные адъюванты и консерванты, используемые в большинстве вакцин..

Востаннє редагувалося AngelSka (06 Mar 2010 18:38:00)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

6

я думаю вакцинація небезпечна... вона є частиною того механізму який в подальшому забезпечує попит на лікарства від хворіб, які сама вакцина визиває, думаю це частина плану іллюмінатів...
P.S. вибачайте за параноєстичність, но така моя думка smile

Якщо немаєш цілі заради якої можеш жити, найди ціль заради якої можеш померти...