Тема: Чи безпечна "імунізація" (прививки)?
«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію» http://sd.org.ua/news.php?id=14421
" ...
П: Ви вважаєте, що людям повинне бути надане право вибору, щепитися чи ні?
В: На політичному рівні — так. На науковому рівні — людям потрібно надавати інформацію, щоб вони могли зробити правильний вибір. Легко сказати: "Вибір — це добре". Але якщо вся атмосфера просочена брехнею, як ви можете вибирати?...
П: Якщо щеплення дійсно шкодять, навіщо їх використовують?
В: Перш за все, тут немає ніякого "якщо". Вони шкодять. Важче відповісти, чому вони шкодять там, де, здавалося б, шкоди від них бути не повинно. Потрібно, щоб було проведено відповідне дослідження, але його ніхто не проведе. Дослідникам треба спробувати створити якусь карту, схему, що точно показує, що роблять вакцини з тієї миті, як проникають в організм. Такого дослідження досі не робилося. Що ж до того, навіщо їх використовують, то ми можемо просидіти тут два дні в дискусіях на цю тему. Як Ви неодноразово говорили, різні люди, на різних рівнях системи, мають свої власні мотиви. Гроші, страх втратити роботу, престиж, нагороди, просування по службі, помилковий ідеалізм, бездумна звичка і так далі. Але на найвищому рівні цього медичного картелю щеплення цінуються найвище, тому що вони ослабляють імунну систему. Я розумію, що в це важко повірити, але це правда. На вищому рівні медичного картелю людям не прагнуть допомогти, але тільки пошкодити, ослабити. Убити їх. Колись я мав довгу бесіду з високопоставленою особою в одній з африканських країн. Він сказав мені, що знає про це. Він сказав, що ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію. Існує, назвемо це так, підпілля в Африці, в якому державні чиновники щиро прагнуть змінити долю бідняків. Мережа цих людей знає, що відбувається. Вони знають, що щеплення використовувалися і використовуються для руйнування їх країн, готуючи їх до завоювання силами глобалізму..."
підбірка статей про небезпеку вакцинації http://sd.org.ua/news.php?id=14291
Востаннє редагувалося Яна (06 Nov 2009 16:39:55)