1

Тема: 14 травня відкриття виставки Віктора Крижанівського

14 травня у виставочній залі музею Києва (Ураїнський Дім, 3-тій поверх), відкриття ювілейної виставки відомого українського митця, члена Національної спілки художників України, доцента кафедри дизайну НАОМА, доктора філософії образотворчого мистецтва Кінгстонського університету ( США ) Віктора Крижанівського.

Відкриття виставки о 16 :00.

В урочистостях приймуть участь найвідоміші кобзарі , лірники та гурти народної творчості України.

Декілька слів про Віктора Крижанівського, це приклад людини, яка зробила себе використовуючи ті речі, про які ми тут згадуємо. Досягти чогось використовуючи характерницькі практити можливо за умови постійних тренувань і повниї самовіддачі. Комусь неподобається ця людина з якихось причин. То й що? Головне те, що ви можете зробити себе теж, таким яким подобаєтесь самому собі. От і все. Інших вимог до вас неіснує. Колись він спитав мене засмученого -  чим ти займаєшся, кажу - тим-то й тим-то. Пита -  неподобається? Кажу - неподобається. Каже - то міняй негайно. Кажу - не можу, ми живемо в хижому світі. Каже - то й самому ставати хижаком..., подивись на мене, я купаюся в щасті. Я глянув на нього і промовчав.

Востаннє редагувалося Дід Артім (10 Mar 2010 17:12:27)

А хай би їх усіх громи побили

2

Re: 14 травня відкриття виставки Віктора Крижанівського

Намір.
Послідовність.

3

Найщасливіші люди на Землі - дурні!
Чому?
Вони ізолюються від світу та живуть у своїх глюках. В принципі, наркотики так само діють, блокуючи інформацію зі зовнішнього світу.
Люди, що вміють, на енергетичному рівні з"єднуватися з інишими людьми чи групами людей, часто бувають нещасними.
Наприклад, в ціні завжди твори нещасних люденй, це тому, що вони можуть передати сутність події чи людини.
Ситий - голодному не вірить!
Гріш - ціна, практикам, які слугують для здобуття тільки для власного задоволення.

4

smile)))))

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

5

Світломир написав:

Найщасливіші люди на Землі - дурні!
Чому?
Вони ізолюються від світу та живуть у своїх глюках. В принципі, наркотики так само діють, блокуючи інформацію зі зовнішнього світу.
Люди, що вміють, на енергетичному рівні з"єднуватися з інишими людьми чи групами людей, часто бувають нещасними.
Наприклад, в ціні завжди твори нещасних люденй, це тому, що вони можуть передати сутність події чи людини.
Ситий - голодному не вірить!
Гріш - ціна, практикам, які слугують для здобуття тільки для власного задоволення.

"Всё смешалось в доме Облонских" (с) Видать, хорошая трава біла.. http://i.smiles2k.net/smoking_smiles/kur_2504.gif

Востаннє редагувалося Arias (10 Mar 2010 23:31:52)

6

Людина, що лише скиглить, гідна копняка. (вибийте це на камені)

"Врятуйся сам і біля тебе спасуться тисячі..." (хтось вже вибив)

Востаннє редагувалося Arias (10 Mar 2010 23:39:19)

7

Галерея Рідних Богів Крижанівського настільки примітивна, що викликає посмішку. Боги всі молоді і нереально красиві. Правильний образ має "включати" людину, пробуджувати її зсередини. А там крім мертвої і холодної картинки нічого нема.

Лада як доросла підстаркувата жінка - це взагалі нонсенс і сміх.

Крім того, всі Сонячні Боги мають свої пари-половинки. Чому вони відсутні на картинах Крижанівського? Не побачив, чи просто "не знав"?

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

8

Хвойді порада: створюй теми з заголовками що розкривають її суть. Ця гілка перейменована.

9

Нагадаю, в цю пятницю виставка. На ній буде присутній і Чумаченко

Востаннє редагувалося Дід Артім (12 May 2010 19:41:50)

10

Ще тут http://rukotvory.com.ua/vystavka-viktor … -60-rokiv/

P.S. щодо теми дискусії - якщо людина вважає себе щасливою по життю, то це вже гідно поваги..

11

Богдане, будеш на виставці? Можеш зробити невеличкий звіт? Бо я не зможу бути.

12

Xvojda написав:

Богдане, будеш на виставці? Можеш зробити невеличкий звіт? Бо я не зможу бути.

Можливо. Якщо будемо то з"явиться на рукотворах.

13

Ну що хто скаже? Я втік з роботи, мені буде попадать, але я не міг не прийти на 60-ліття Віктора Крижанівського, духовного побратима. Відкриття 21-ої виставки 30-илітнього творчого пошуку митця пройшла чудово. В невеличкий залі зібралося багато людей які щиро привітали Віктора з юбілеєм. Був Мулява, О. Атаманов, Л. Саннікова, В. Чумаченко, Г. Лозко, багато інших не можна не відмітити зокрема й пана С. Монакова (директор заводу Квазар), що профінансував вихід альбому робіт де вміщено всі роботи майстра, це десь 200 сторінок А4 з поясненнями на трьох мовах - українською, російською та англійською. Представлена ж була дещиця робіт, мабуть десята частина. З останніх хочу відзначити 'Україна-Русь у нас одна', вражає, там зображений образ діда Аксентія майстра, діти якого (два дядька Віктора  воювали за Україну в різних системах, це Волинь.. обоє загинули.. всього дітей в сімї Віктора було 11 і всі з вишами)  Але головне що хотілося сказати, -  ми всі зібралися.. Спонтанно. Богдан з Катрею, Аріас, Михалич, Пес привид, Анжела, Яна і я. Особливо цікаво ми познайомились з Яною, нас познайомив.. Чумаченко, теж спонтанно, ми одночасово підійшли до нього, він думав ми знайомі, Яна питає а це хто?, ВАЧ - це людина з легкої руки якої відбувся семінар у Львові. Й таке всяке інше. Була дуже гарна атмосфера. Фотографувалися. Було б дуже добре якби Пес привид залляв сюди фото.

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 May 2010 01:06:32)

14

Взагалі то після цих відвідин і спілкувань дня в душі залишилася таємнича багатокрапковість, глибока дяка справжнім майстрам, адресно...

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

15

Xvojda написав:

...Але головне що хотілося сказати, -  ми всі зібралися.. Спонтанно. Богдан з Катрею, Аріас, Михалич, Пес привид, Анжела, Яна і я. Особливо цікаво ми познайомились з Яною, нас познайомив.. Чумаченко, теж спонтанно, ми одночасово підійшли до нього, він думав ми знайомі, Яна питає а це хто?, ВАЧ - це людина з легкої руки якої відбувся семінар у Львові. Й таке всяке інше. Була дуже гарна атмосфера. ..

Так, Хвойдо, -цікаво получилось!) 
Я взагалі випадково була у Києві у четвер і планувала вночі їхати, а коли дізналась, що у п'ятницю святкуватимуть ювілей Крижанівського, звичайно, залишилась ... - і не тільки на п'ятницю... wink).

А Крижанівський таки неординарний художник - хто б що не казав..!

Востаннє редагувалося Яна (17 May 2010 00:35:54)

16

Я вас всіх дуже люблю й ціную. Ви з Песом приємно здивували своєю орійскістю. Тому таке тягло й було. Шкодую тільки що Вікторію Галєх пропустив, ну нічого Чумаченко її так провів.. Вже на Бутті було інакше, та нічого. Пузата хата відновила статус кво.

Востаннє редагувалося Дід Артім (17 May 2010 12:11:37)

17

Де це Пес, уже можна було туди й назад вернеться

18

Сьогодні ввечері тільки дорвався до інтернету... не мав можливості... але фотик забув на роботі... завтра ввечері скину... Звиняйте вже шо так довго smile

19

кидаю своїх декілька фотографій... http://depositfiles.com/ru/files/u9az89hug?redirect

20

Дякую.
Скачав.
Як буде нагода - можу перетиснути та вислати бажаючим.

21

так, а хто ще фоткав?

22

Вже взяла, Привиде, дякую. Хвойдо на виставці фоткав тільки Привид, на наступний день ще я, вище було...

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

23

Дякую, Пес - дуже гарні фото!

24

будьласка... smile

25

Ого, куча знайомих облич! Навіть Віктор Михайлович був! Цікаво....