26

Re: Як їх хоронили?

думав, просто мені теж не все зрозуміло. Дійсно Нава є Род, єдине мені здається що вона має пасивну і активну сторону і здається що виникає рух до чи від. Збурення хвиль чи піна збурених хвиль створює фантоми, які починають взаємодіяти між собою, створюючи звязки, поки простору неіснує ми можемо говорити лише про енергетичні поля Прави, коли виникає простір, то одночасно виникає виділена частка в ній (протон, нейтрон і електрон) і час. Виникає Ява. Засмучує інше, багато людей використовують ці речі в своїх корисних цілях, демоструючи себе волхвами чи ще кимось і багато в чому компрометуючи це все. Що стосується Толтеків, то ви певно памятаєте, що метою своїх пошуків вони ставили зберегти свою свідомість, так як в реінкарнацію вони не вірили, і вважали що по смерті Орел обовязково забере свідомість назад. Там навіть у них метафора така була, "проскочити мимо клюва Орла". Але заради цього вони йшли на величезні жертви. Вони виділяли активну сторону безкінечного й темне море усвідомлення. Я думаю що одне не може бути кращим чи гіршим іншого, смерть прирівнює все. Але що стосується предків, то дослідження показали, що ці фантоми відносяться до Прави, тобто память померлих родичів і ті простори де вона знаходиться зумовлена тим, що по-перше ці простори десь існують (не в повітрі ж висять), по-друге, туди можна повернутися використовуючи методи так званої ретроспективної психометрії, по-третє, коли людина потрапляє туди, наприклад, в "стару землю", то вона сама стає повноцінною частиною того світу і сам повинна вважати себе або неіснуючою або інформацією. Але язик не поертається, так як людина там відчуває так як і тут і біль, і радість, навіть голод тощо. З іншого боку космічний вакуум не є теж Навою, а є лише ніби представником її в матеріальному просторі. Тут багато питань. Але одне можу сказати точно, память - це не Нава, це фантоми Прави, хоча кожен може називати це як кому заманеться. Тому й важливо щоб перед тим, як людина говорила щось, вона "бачила", щоб можна було перевірити, що саме вона має наувазі. Коли ж людина надає поняття речам суто з її зовнішнього боку, перевірити істинність неможливо, тому що для неї речі існують лише в абстрактному вигляді і можуть зовсім не відповідать тіньовим, первинним. Але те що Нав-Род - це рівень творіння, то це да, до речі математика де 1+1 = 2 це невська матиматика. В тій сингулярності де немає ще ні простору ні часу, це можливо: одна команда(хвиля)  взаємодіючи з другою дає третю. І ця третя це вже зовсім незалежна якість. В нашому світі кількість в якість не переростає, скажімо одна гілочка верби + ще одна гілочка верби = одна гілочка верби. Так як характеристики її як гілочки як були так і залишились. Виникає соціальна правда яка оперує вже не з якістю, а лише з кількістю, середнім зведеним за допомогою якої ну можна щось аналізувати, але ми не попадаємо в десятку, так як світ розвивається лише за одиничним характером. Правда в світі одна. Ти її або знаєш або не знаєш. Тут і починається біганина по колу, стройка світлого майбутнього тощо. Але це все марна справа допоки не буде врахована вся цілісність як така. Ну  авто поки не заведеш не зрушить з місця, його можна звісно штовхати, за колеса крутить. Але коли знаєш в чім справа, сідаєш за руль, вмикаєш двигун і вона сама покотиться. В нас поки що є машина, але її половину, де двигун знаходиться, заховали й нікому не показують. І дивуються, чого ж воно не котиться. А людський організм, соціум це набагато складніші організації ніж авто, паровоз і рейки,а методи (середнє арифметичне) застосовується, як і до паровоза. Як казали комуністи: нада больше трудітся. І всьо прайдьот". Кидать угля по більше, і жертв... Кінець-кінцем, землю перекопали й кинули й народ, який принесли в жертву, гордо піднявши голову стали й сказали: ми зробили благо. А все десь починалося з зміненої букви чи поняття. В питаннях стародавньої космогонії треба бути дуже обережним, і читати праці Лозко й інших й розуміти, що це все може бути й зовсім не те як воно було тоді. А що волхви зрадили народу, то я згоден, хоча певно що не всі, але занепад Русі почався з того випадку, коли виникли класи в тому числі волхвів, яким була делегована ця роль на держ рівні, в тому числі у Вескнизі, де вони радять слухатись князів. Вони розівчилися жити працею, і звикли до жертв. А там яка різниця чи хреста носити на пузі чи ведмежий кіготь. Ті які залишись в народі,  ті й залишились. Інша річ - спосіб життя, проникненість справою. Волхви зрадили самі собі, тій спраі якою  займалися

Востаннє редагувалося Дід Артім (07 Apr 2010 17:25:50)

А хай би їх усіх громи побили

27

Упертюх, приклад Всеславянского Жреца Богуміла Другого, це ще один приклад такого волхва, який завалив Русь. Я думаю ви й самі це знаєте. На фоні таких волхвів семіти й виділяються. Справа компрометується. Так само як і створення зараз козацьких полків і організацій, під проводом Моссаду чи Вєрного козачєства Мєдвєдєва, а всі патріоти пальцем показують на козаків, що ж ви мовляв з жидами знаєтесь, а козаки тих грошей небачать як і не бачили . Тим самим вони по-перше відмивають гроші, по-друге, контролюють все більш зростаючу активність й популярність в народі козацтва, й по-третє дисктредитують в очах людей. Вбивають 3 зайця одночасно.

Востаннє редагувалося Дід Артім (07 Apr 2010 17:43:31)

28

так все ж таки ... чи можна зробити такий висновок?... що перед смертю мучились тільки ті що незуміли перейти (незуміли або через незнання або не досягли того рівня свідомості)... усі інші просто переходили у інші виміри, разом з фізичним тілом...

Чи оже бути воскресіння і вознесіння Ісуса тим жеш прикладом...?

29

Так. Воскресіння не знаю, а вознесиння так. Ісус це постать на яку треба рівнятися.

Востаннє редагувалося Дід Артім (07 Apr 2010 22:31:09)

30

хм.. я б за "вознесіння" так не казав.. ну, то таке

Востаннє редагувалося Arias (07 Apr 2010 23:50:46)

31

Xvojda написав:

думав, просто мені теж не все зрозуміло. Дійсно Нава є Род, єдине мені здається що вона має пасивну і активну сторону і здається що виникає рух до чи від... Що стосується Толтеків, то ви певно памятаєте, що метою своїх пошуків вони ставили зберегти свою свідомість, так як в реінкарнацію вони не вірили, і вважали що по смерті Орел обовязково забере свідомість назад. Там навіть у них метафора така була, "проскочити мимо клюва Орла". Але заради цього вони йшли на величезні жертви. Вони виділяли активну сторону безкінечного й темне море усвідомлення. Я думаю що одне не може бути кращим чи гіршим іншого, смерть прирівнює все. Але що стосується предків, то дослідження показали, що ці фантоми відносяться до Прави, тобто память померлих родичів і ті простори де вона знаходиться зумовлена тим, що по-перше ці простори десь існують (не в повітрі ж висять), по-друге, туди можна повернутися використовуючи методи так званої ретроспективної психометрії, по-третє, коли людина потрапляє туди, наприклад, в "стару землю", то вона сама стає повноцінною частиною того світу і сам повинна вважати себе або неіснуючою або інформацією.

Думаю не варто міряти Наву людськими раціональними категоріями. Вона ірраціональна. Є версія, що слов'яни уявляли Наву як потік, як невпинну річку. У гурта "Кому Вниз" є пісня "Нава", там гарні слова:
"Вона знов і знов...
Її рухи, наче кров
Знов і знов...
Вона є у снах
Зниклою, а на вустах є..."
Її рухи, наче кров - дуже вдала метафора. Нава-Род - це голос крові, генів, предків.
Нав'ї - це померлі предки. Пізніше Нав'ями стали називати живих мерців, вурдалаків тощо. Це вже мракобісся, принесене волхвами, які танцювали під варязьку дудку, а потім радісно прийняте християнськими попами.
Схожість з традицією толтеків у символізмі Сокола-Орла, як джерела всіх живих істот - Роду, який є аспектом Нави-Нагваля, якщо так можна сказати. На цьому схожість закінчується. Толтеки намагалися досягнути особистого безсмертя, обманюючи Орла (Сокола-Рода), а українці досягали безсмертя в Роду.
"Козацькому Роду нема переводу" - наша формула безсмертя. І знову ми обійшлися без чакр і астральних проекцій, наша традиція цього не передбачає. Всі характерники помирали своєю смертю, але і після смерті служили козацькому Роду, як Сірко, а не переходили в якийсь інший вимір. Насправді не рука Сірка перемагала татар, а пам'ять про його силу. Коли ми стоїмо за Правду, з нами предки - Рід, тоді ми незборимі. Бо Правда - це Совість, голос Роду. Якщо ми прислухаємося до цього голосу - Род з нами.

32

Келеп написав:

І знову ми обійшлися без чакр і астральних проекцій, наша традиція цього не передбачає.

ну тут питання дуже спірне... астральної проекції можливо і не було, хоча це може називатись і зовсім по іншому (можливо навіть раєм), бо це вже сучасна термінологія... занадто багато людей говорять про перехід (то й жеш Чумаченко і Хмельовський на цьому наголошував)... і причому наголошують на ньому як на дуже важливій речі... тому що це насправді важливо... у нас є два вибори (це не ствердження це роздуми smile)... або потрапити на новий цикл реєнкарнації (і не факт що там буде краще), або зробити перехід на новий жабель життя... буть то рай чи астральна проекція у Праві... перехід може відбутись двома шляхами.... або проживши праведне життя потрапити туди після смерті, або просто перейти туди ще до смерті...

ПС... дивно виглядають... безслідні зникнення багатьох цивілізацій.. тобто поселення лишились а поховань нема (ну невраховуючи якісь поодинокі знахідки...)... і наші трипільці теж зникнули... хоча тут відмазкою може бути те що вони зпалювали померлих... але хто його знає... усе як завжди впирається в бачення ну і в віру... бо пошук правди звичайним методом може завести в тупик, якщо ще не завів...:)

33

о майн гот!
знову залякування! тільки тепер - циклами реінкарнації.  ппц.
Руслане, шли їх всіх під три чорти. Все одно, все буде добре.

34

Arias написав:

о майн гот!
знову залякування! тільки тепер - циклами реінкарнації.  ппц.
Руслане, шли їх всіх під три чорти. Все одно, все буде добре.

та це ж не аксіома... це лишень мої роздуми на тему.. smile...  треба ж від чогось відштовхуватись... шлях пізнання лишень починається...

35

Пес привид написав:

треба ж від чогось відштовхуватись... шлях пізнання лишень починається...

В тому і справа, що можна відштовхнутися від якоїсь нісенітниці. Всі ці речі дуже сумнівні, причому саме тому, що є спробами раціонального пояснення сенсу життя і його природи. Адже всі спроби описати реальність, це не більше ніж спроби.

Пес привид написав:

перехід може відбутись двома шляхами.... або проживши праведне життя потрапити туди після смерті, або просто перейти туди ще до смерті...

Другий шлях може завести на новий щабель життя у "дурці". wink Жартую.
Просто всі ці реінкарнації і астральні проекції - просто гіпотези, які ніким і нічим не підтверджені. І крім всього вони не є продуктом нашої культури. Я недарма згадав, що наші предки уявляли Наву, як потік - кожне нове життя після смерті зливається з ним, і частково відродитися може лише в нащадках, в Роду. Це теж гіпотеза, але вироблена в нашій культурі.

36

Пес привид, спробуй викопати яму за допомогою чогось дерев"яного або куском заліза, приблизно по ширині меча.
Якщо яма відпадає, то залишається курган та вогонь.
Курган насипати тоді було можливим, правда тільки не взимку, розрихлену землю на шмату і неси.

Моє бачення смерті. Людина дуже схожа на комп, правда з поправкою, що всі дії користувача фіксуються на жорсткому диску та при вимкненні вся пам"ять, яка додатково живиться від батарейки чи акумулятора, тобто через деякий час пам"ять все одно зникне.
Коли тіло закопують у Землю, то для свідомості людини, яка продовжує функціонувати для неї це шок, хоча яке це вже має значення, все одно, з часом свідомість розвалиться.

37

Коли "жорсткий диск" вставляється в новий "комп", то цей процес нагадує встановлення операційної системи, коли операційка підганяється під залізо. Коли процес завершується, то починається самонастроювання проги і заліза, в людей цей період називають перехідним - статеве дозрівання.

Щоб зрозуміти явище смерті, потрібно знати властивості стихій - вогонь ( вільні електромагнітні коливання), повітря (легка форма ЕМК), вода (середня форма ЕМК), земля (щільна форма ЕМК).
Після травми фіз. тіла, свідомість продовжує функціонувати, час дії якої зумовлена енергетичною насиченністю ефірного, емоційного та ментального тіл людини.
Коли фіз. тіло спалюють зразу після руйнації, то руйнуються всі тіла, так як вогонь це дуже широкий спектр ЕМК та всі тонкі тіла на цей час дуже прив"язані до фіз. тіла.
В трьох інших середовищах, тонкі тіла руйнуються відповідно до щільності середовища.
Всім відомі привиди замків, тут є збіг смерті замолоду та місця  поховання.
Ще на енергетику тонких тіл може вплинути натовп при похованні, надавши тонким тілам додаткову енергетику. Наприклад в процесії до кладовища людина може прокинутися!!!
Тому всі енергетично сильні люди, це в основному ті що займаються магічними практиками важко помирають, принаймі доти, поки не знизять свій енергетичний потенціал.
Для того щоб смерть була невідворотньою тому додатково руйнують фіз. тіла. В наш час, часто цю роботу виконує патологоанатом!!!

Востаннє редагувалося Світломир (11 Apr 2010 09:44:52)

38

Келеп написав:

Другий шлях може завести на новий щабель життя у "дурці". wink

А чим ми тут взагалі займаємся... smile ви дайте почитати усе написане на форумі звичайній людині... вона відразу направить нас усіх у дурку... коли б хтось сторонній і далекий просто побував на семінарі Чумаченка, чи Скульського - враження були б ті ж.... дурка за нами плаче уже давно... smile

І про астральні проекції я згадую не дарма... не такі ж вони і далекі для нашого народу... просто термінологія колись була зовсім іншою... згадайте про практику лежання на печі - для чого вона (чи не для того ж... але тут мається на увазі просто виходи астрального тіла...)... а наш МП - це що... це дуже часто нагадує про виходи метнального тіла... термінологія сучасна, але суть .. суть ще треба віднайти... одним словом задатки і можливості у нас для цього є, ми це можемо... то що ж закривати на це очі... але уже чи це потрібно чи ні... чи важливо чи ні... тут треба ще покопатись.. і добре розібратись щоб не наламати дров...

39

Світломир написав:

Щоб зрозуміти явище смерті, потрібно знати властивості стихій

в такому разі найдоцільніше було б запускати померлого на човнику у якусь водойму.... підпалювати.... а там уже ї вогонь і вода... стирається все начисту...