Re: Як їх хоронили?
думав, просто мені теж не все зрозуміло. Дійсно Нава є Род, єдине мені здається що вона має пасивну і активну сторону і здається що виникає рух до чи від. Збурення хвиль чи піна збурених хвиль створює фантоми, які починають взаємодіяти між собою, створюючи звязки, поки простору неіснує ми можемо говорити лише про енергетичні поля Прави, коли виникає простір, то одночасно виникає виділена частка в ній (протон, нейтрон і електрон) і час. Виникає Ява. Засмучує інше, багато людей використовують ці речі в своїх корисних цілях, демоструючи себе волхвами чи ще кимось і багато в чому компрометуючи це все. Що стосується Толтеків, то ви певно памятаєте, що метою своїх пошуків вони ставили зберегти свою свідомість, так як в реінкарнацію вони не вірили, і вважали що по смерті Орел обовязково забере свідомість назад. Там навіть у них метафора така була, "проскочити мимо клюва Орла". Але заради цього вони йшли на величезні жертви. Вони виділяли активну сторону безкінечного й темне море усвідомлення. Я думаю що одне не може бути кращим чи гіршим іншого, смерть прирівнює все. Але що стосується предків, то дослідження показали, що ці фантоми відносяться до Прави, тобто память померлих родичів і ті простори де вона знаходиться зумовлена тим, що по-перше ці простори десь існують (не в повітрі ж висять), по-друге, туди можна повернутися використовуючи методи так званої ретроспективної психометрії, по-третє, коли людина потрапляє туди, наприклад, в "стару землю", то вона сама стає повноцінною частиною того світу і сам повинна вважати себе або неіснуючою або інформацією. Але язик не поертається, так як людина там відчуває так як і тут і біль, і радість, навіть голод тощо. З іншого боку космічний вакуум не є теж Навою, а є лише ніби представником її в матеріальному просторі. Тут багато питань. Але одне можу сказати точно, память - це не Нава, це фантоми Прави, хоча кожен може називати це як кому заманеться. Тому й важливо щоб перед тим, як людина говорила щось, вона "бачила", щоб можна було перевірити, що саме вона має наувазі. Коли ж людина надає поняття речам суто з її зовнішнього боку, перевірити істинність неможливо, тому що для неї речі існують лише в абстрактному вигляді і можуть зовсім не відповідать тіньовим, первинним. Але те що Нав-Род - це рівень творіння, то це да, до речі математика де 1+1 = 2 це невська матиматика. В тій сингулярності де немає ще ні простору ні часу, це можливо: одна команда(хвиля) взаємодіючи з другою дає третю. І ця третя це вже зовсім незалежна якість. В нашому світі кількість в якість не переростає, скажімо одна гілочка верби + ще одна гілочка верби = одна гілочка верби. Так як характеристики її як гілочки як були так і залишились. Виникає соціальна правда яка оперує вже не з якістю, а лише з кількістю, середнім зведеним за допомогою якої ну можна щось аналізувати, але ми не попадаємо в десятку, так як світ розвивається лише за одиничним характером. Правда в світі одна. Ти її або знаєш або не знаєш. Тут і починається біганина по колу, стройка світлого майбутнього тощо. Але це все марна справа допоки не буде врахована вся цілісність як така. Ну авто поки не заведеш не зрушить з місця, його можна звісно штовхати, за колеса крутить. Але коли знаєш в чім справа, сідаєш за руль, вмикаєш двигун і вона сама покотиться. В нас поки що є машина, але її половину, де двигун знаходиться, заховали й нікому не показують. І дивуються, чого ж воно не котиться. А людський організм, соціум це набагато складніші організації ніж авто, паровоз і рейки,а методи (середнє арифметичне) застосовується, як і до паровоза. Як казали комуністи: нада больше трудітся. І всьо прайдьот". Кидать угля по більше, і жертв... Кінець-кінцем, землю перекопали й кинули й народ, який принесли в жертву, гордо піднявши голову стали й сказали: ми зробили благо. А все десь починалося з зміненої букви чи поняття. В питаннях стародавньої космогонії треба бути дуже обережним, і читати праці Лозко й інших й розуміти, що це все може бути й зовсім не те як воно було тоді. А що волхви зрадили народу, то я згоден, хоча певно що не всі, але занепад Русі почався з того випадку, коли виникли класи в тому числі волхвів, яким була делегована ця роль на держ рівні, в тому числі у Вескнизі, де вони радять слухатись князів. Вони розівчилися жити працею, і звикли до жертв. А там яка різниця чи хреста носити на пузі чи ведмежий кіготь. Ті які залишись в народі, ті й залишились. Інша річ - спосіб життя, проникненість справою. Волхви зрадили самі собі, тій спраі якою займалися
Востаннє редагувалося Дід Артім (07 Apr 2010 17:25:50)